Szakmai gyakorlatot nyert hallgatóknak

Szakmai gyakorlat

 

NYERTESEKNEK KIEGÉSZÍTŐ DOKUMENTUMOK

 

A pályázat benyújtása után a pozitív visszajelzést követően kell elküldeni alábbi dokumentumokat e-mailben az iroda részére (szakgyak@bme.hu):

  1. Támogatási szerződés 2022-23-as tanév a SZÜRKE űrlapmezőket töltse ki, és aláírás nélkül WORD formátumban küldje
  2. A szakmai gyakorlat teljes időtartamára baleset- és felelősségbiztosítás. A biztosítást igazoló dokumentumot (kötvényt) szintén e-mailben kell megküldeni. A támogatási szerződés 5.2, 5.3, 5.4-es pontjainak - biztosításra vonatkozó részei - kitöltése kötelező. A biztosítótársaság nevét és a kötvényszámot kell beírni. Ajánlatszámot nem áll módunkban elfogadni! 
  3. COVID nyilatkozat
  4. Zöld utazásról nyilatkozat 2022-23

 

A lakásbiztosításhoz kapcsolódó felelősségbiztosítás nem fogadható el amennyiben az maximum kéthetes kinttartózkodást fedez; valamint ha a mobilitás hossza több mint 90 nap, akkor csak olyan biztosítás köthető, ami 90 napnál hosszabb tartózkodást fedez.

 

Ha a fogadó intézménynél (vagy az országban) van kötelező karantén, akkor arra is jár az ösztöndíj. A külföldi karatén időszakát bele lehet számítani a mobilitási időszakba, az itthoni (hazatérés utáni) karantént már nem. Ezt viszont még szerződéskötés előtt egyeztetni szükséges. Ha bekerül a karantén időszak is a szerződésbe, akkor a fogadó intézménynek le kell igazolnia azt az időszakot is a mobilitás végén.

 

 


 

Kedvezményes tanulmányi rend

Kedvezményes tanulmányi rend kérelméhez (Neptun kérvény) minden esetben csatolja az aláírt támogatási szerződését, melyet az Erasmus irodában, fogadóórában vehet át!

 

 


 

Hosszabbítási kérelem

Hosszabbítási kérelemAz eredeti mobilitási időszak vége előtt legalább 45 nappal kell elküldeni a szakgyak@bme.hu e-mail címre.