ERASMUS+ TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT ELSŐ ELŐZETES EREDMÉNY

ELSŐ ELŐZETES EREDMÉNY ITT!

 

Az ERASMUS Iroda az első előzetes eredményt, karonkénti bontásban nyilvánosságra hozza a honlapján 2022. március 4-ig.
 
Ezt követően azok a hallgatók, akik vitatják az első előzetes eredményt, a kari koordinátornál szólalhatnak fel legkésőbb 2022. március 10. 12:00 óráig.
Ha a hallgató határidőn belül nem szólal fel az első előzetes eredmény ellen, akkor a kapott pontokat és az intézményi helyet elfogadottnak tekintjük. Ebben az esetben az eredménnyel szemben fellebbezést nem nyújthat be.
A felszólalások eredményét a kar legkésőbb 2022. március 11-én 22:00-ig elküldi az ERASMUS Irodának.
Ezt követően az ERASMUS Iroda 2022. március 16-án egyeztetési időszakot tart, amikor az intézményhez be nem sorolt hallgatók jogvesztő hatállyal kötelesek felkeresni személyesen vagy elektronikus úton (e-mail – ez esetben az e-mail tárgya: ERASMUS egyeztetés) az ERASMUS Irodát és véglegesíteni a besorolásukat, ami alapján az ERASMUS Iroda az addig be nem sorolt pályázókhoz is intézményi helyet rendel a „maradék helyek ERASMUS” honlapon közzétett listája alapján.
Az időszakot követően az ERASMUS Iroda a végleges eredményt nyilvánosságra hozza a honlapján.
Azon, intézményi helyre be nem sorolt hallgatók, akik nem jelöltek meg öt intézményi helyet a pályázatukban, nem jogosultak az egyeztetésre, ezért a pályázati adatlapon 5 választott intézmény megjelölése javasolt.
 

Az ERASMUS Iroda a végleges eredményeket 2022. március 18-ig honlapján nyilvánosságra hozza.