KORONAVÍRUS RÉSZKÉPZÉS ELJÁRÁS

2020.03.27. 

 

PONTOSÍTÁS:

A hazatért hallgatók esetében arra az időszakra, amikor már itthon tartózkodnak, nem jár ösztöndíj, csak a kint töltött időszakra. Ez akkor is igaz, ha itthonról online folytatni tudják tanulmányaikat és sikeresen teljesítik a tárgyaikat.  A kint töltött időszakot a külföldi egyetemtől kapott időtartam- és tanulmányi/teljesítés igazolással tudják igazolni.

 
FONTOS:
Egyre több országban lépnek életbe utazási korlátozások, nehézkes lehet a Magyarországra jutás, ezért a külföldi képviseletek kérik, hogy az országukban tartózkodó hallgatók, akik még nem regisztráltak konzuli védelemre, úgy ezt mihamarabb tegyék meg.
Ezt ezen a linken keresztül tehetik:
 

Útmutató lépésről lépésre az egészségügyi veszélyhelyzet időtartamára nemzetközi mobilitási programokban részt vevő hallgatóknak!

 

2020.03.20.

 

Tisztelt Hallgató!

Az egészségügyi veszélyhelyzet időtartamára készítettük el az alábbi útmutatást a nemzetközi mobilitási programokban részt vevő hazai hallgatóknak és a Magyarországon tartózkodó külföldi hallgatóknak. Mindenki helyzete más, a körülmények változnak, kérjük, kövesse az alábbiakban leírtakat, hogy tisztában legyen a lehetséges lépésekkel és megoldásokkal. Kérjük, hogy először válassza ki az Önre érvényes állítást! 

 

Magyar felsőoktatási intézmény hallgatója vagyok, mobilitási (ERASMUS) ösztöndíjat kaptam.