CAMPUS MUNDI RÉSZKÉPZÉS

 

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára külföldi részképzésre, 2021/2022. tanévre

 
 
A pályázatukat a https://mundi.scholarship.hu/login oldalon nyújthatják be. A pályázási lehetőség folyamatos, de ajánlott beadni a kiutazás előtt 2-3 hónappal. 
Pályázatot kizárólag az elnyert Erasmus helyre lehet beadni! Nyertes Campus Mundi pályázat esetén a státusza Erasmus marad, a pénzügyi támogatás azonban Campus Mundi ráták szerint történik.
 
INTÉZMÉNYI FELTÉTELEK:
· Min 20 kredit teljesítése.
· Végzősök, szintet váltó hallgatók nem pályázhatnak.
· legalább 4.5-ös kumulált korrigált kreditindexszel rendelkezett 2020. február 11-én
· Aktív jogviszony.
 
A  feltöltendő dokumentumokkal kapcsolatban az alábbiak figyelembevételét kérjük:
 
1. Szaktanári ajánlás és intézményi jóváhagyás: a dokumentum intézményi jóváhagyás részét részképzéses/tanulmányis hallgatók estén Gali Diána Erasmus koordinátor írja alá. Kérjük a pályázókat, hogy a csatolt formát először a szaktanárral írassák alá és utána emailben küldjék el az erasmus@bme.hu email címre. 
 
Támogatott dokumentum formátum: PDF
 
emali tárgya: CM_intézményi_jóváhagyás
 
2. Törzslap a hallgató tanulmányainak féléves adatairól, melyen szerepel a kumulált korrigált kreditindex: a KTH-tól igényelhető https://www.kth.bme.hu/page/123 a honlapon leírtaknak megfelelően.
A 027-es kérvényben Campus Mundit válasszák ki, a KTH-s kollégák tudják, milyen igazolás szükséges ehhez a pályázathoz (tartalmaznia kell a Kumulált Korrigált Kreditindexet). Az igazolás kiállítása díjköteles, ezért az első lépés mindenképpen a gyűjtőszámlán lévő összeg biztosítása legyen.
 
A pályázati felületre az alábbi dokumentumokat csatolja:
 
Kötelező:
 
 

 

A pályázáshoz az alábbi oldalak áttekintését javasoljuk: