Szakmai gyakorlatot nyert hallgatóknak

Szakmai gyakorlat

NYERTESEKNEK KIEGÉSZÍTŐ DOKUMENTUMOK (frissítése folyamatban)

A mobilitás kezdő dátumát megelőzően minimum 3 héttel kell elküldeni alábbi dokumentumokat erre az e-mail címre: (szakgyak@bme.hu):

  1. Learning Agreement for Traineeship mindhárom fél által aláírva: kari Erasmus koordinátor, fogadó cég, hallgató. A pályázathoz benyújtott Learning Agreement for Traineeship dokumentumot kell a kari Erasmus koordinátorral aláíratni és azt beküldeni.
  2. Támogatási szerződés 2023-24-es tanév (HAMAROSAN)  a SZÜRKE űrlapmezőket töltse ki, és aláírás nélkül WORD formátumban küldje
  3. A szakmai gyakorlat teljes időtartamára baleset- és felelősségbiztosítás kötvényt. A biztosítást igazoló dokumentumot (kötvényt) szintén e-mailben kell megküldeni. A támogatási szerződés 5.2, 5.3, 5.4-es pontjainak - biztosításra vonatkozó részei - kitöltése kötelező. A biztosítótársaság nevét és a kötvényszámot kell beírni. Ajánlatszámot nem áll módunkban elfogadni!
  4. OLS nyelvi teszt - töltse ki és képernyőképként való elmentése szükséges mobilitása elején és végén. Segédlet.
  5. Zöld utazásról nyilatkozat 2022-23

 

A lakásbiztosításhoz kapcsolódó felelősségbiztosítás nem fogadható el amennyiben az maximum kéthetes kinttartózkodást fedez; valamint ha a mobilitás hossza több mint 90 nap, akkor csak olyan biztosítás köthető, ami 90 napnál hosszabb tartózkodást fedez.