Egyéb

AUF HALLGATÓI FESZTIVÁL, Bukarest, 2022. július 11-15.

A Frankofón Egyetemek világszövetsége (Agence Universitaire de la Francophonie) a Bukaresti Műszaki Egyetem (Université Politehnica de Bucarestközreműködésével Bukarestben rendezi meg 2022. július 11-15 között a közép- és kelet európai frankofón hallgatók fesztiválját.

A „2022- Az Ifjúság Európai Éve” alkalmából szervezendő regionális egyhetes fesztivál során a hallgatók számos műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt, ahol többek között elsajátíthatnak olyan készségeket, mint pl. az újságszerkesztés, az audio podcast műsorkészítés, vagy csatlakozhatnak egyéb művészeti műhelyekhez fotózással, festészettel, zenével és sporttal kapcsolatosan. Az 5 napos fesztivált lezáró gálaeseten a legtehetségesebbeket és legjobb pályamunkákat díjazzák. 

Jelentkezési határidő: 2022. május 16.

Pályázatok benyújtásának helye (hamarosan elérhető): https://formulaires.auf.org

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Frankofón oktatói továbbképzés (2022. június-december)

A Frankofón Egyetem Világszövetsége (Agence Universitaire de la Francophonie, AUF) közép- és kelet-európai, frankofón oktatóknak szánt, kompetenciáikat növelő továbbképzési moduljáról szóló aktuális pályázati felhívás itt érhető el:  

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-candidatures-renforcement-des-competences-des-enseignants-des-formations-francophones-en-eco/

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAVE THE DATE: INTERNATIONAL HERMES WEEK – April 25 – 28, 2022