IDÉN ISMÉT! NÉMET NYELVTANFOLYAM ÉS RÉSZKÉPZÉS NÉMETORSZÁGBAN

A németországi DHBW Mosbach nyelvtanfolyamot és részképzést hirdet nemzetközi hallgatók számára.
 
Az intenzív német nyelvi kurzust (GLACIP = German Language and Culture Immersion Program) a Bad Mergentheimben található campusban szervezik az alábbi időszakban:
 
- a program kezdete: 2021. január 4. >> a program vége: 2021. március 26.
 
A jelentkező előzetes némettudástól függően kerül a megfelelő szintű nyelvkurzusba. A kurzust orientációs időszak vezeti be, amelyet számos program és kirándulási lehetőség követ a képzés teljes ideje alatt.
 
A jelentkezők a nyelvi kurzust követően (vagy attól függetlenül) a fogadóintézménynél maradhatnak és részt vehetnek az alábbi üzleti vagy mérnöki képzésekben:
IPB (=International Program in Business - min. 2 lezárt félév a képzés megkezdésekor!) - Bad Mergentheim campus. Időszak: januártól áprilisig vagy áprilistól júniusig.
IPE (=International Program in Engineering - min. 5 lezárt félév a képzés megkezdésekor!) - Mosbach campus. Időszak: áprilistól júliusig
 
A nemzetközi programokon akár 30 ECTS, a nyelvi képzésen 24 ECTS is megszerezhető.
 
A képzésen való részvétel támogatására Erasmus+ ösztöndíj pályázható, amelyet a BME a jelentkezések függvényében tud biztosítani. Figyelem! Egyidejűleg két Erasmus+ ösztöndíjra, azaz kettős finanszírozásra nincs lehetőség; a hallgató vagy a klasszikus féléves részképzésre nyerhet el ösztöndíjat az Erasmus+ pótpályázatban megadott helyekre és feltételek szerint, vagy a DHBW Mosbach programjaira (GLACIP és/vagy IPB vagy IPE).
 
További információ ITT érhető el!
 
Az érdeklődő hallgatók a lafferton.luca@mail.bme.hu címre küldjék el jelentkezési szándékukat szkennelt pályázati adatlap formájában 2020. szeptember 9-ig!
 
Amennyiben Erasmus+ ösztöndíjat pályáznak a DHBW Mosbach programjaira, kérjük, hogy az alábbi felületen tájékozódjanak a lehetőségről és 2020. szeptember 13-ig adják le a jelentkezést a megadott módon!
 
További mellékletek a mosbachi lehetőséggel kapcsolatban: